021-580 27 60 info@conrit.se

Svarvning/CNC-svarvning

Vi har mycket lång erfarenhet av svarvning av komplexa verktyg och maskindelar. Den här typen av legotillverkning genom skärande bearbetning kan ske både genom traditionell manuell svarvning och CNC-svarvning. Vi arbetar i många olika material där olika typer av stål är de vanligaste. Men vi har även stor vana av rostfritt, aluminium, mässing m.m.

När används CNC-svarvning?

CNC-svarvning använder vi framför allt när exaktheten är särskilt viktig och det krävs låga toleranser. Det är därför en vanlig teknik vid tillverkning av komplexa och vitala maskinkomponenter. Vill du veta vilka modeller av svarvar vi använder, besök den här sidan.

Med CNC-svarvning kan vi arbeta med stor precision där vi kan anpassa individuellt för varje komponent. CNC-svarvning tillåter oss att svarva på både insida och utsida och därmed kan vi tillverka ihåliga eller runda komponenter med en överlägsen exakthet.

CNC-svarven ger oss en jämn kvalitet vilket är en stor fördel när vi tillverkar serier. CNC-svarvning är en kostnadseffektiv, säker och effektiv teknik. Du får en hög finish till ett bra pris.

CONRIT AB

Stolpgatan 3
721 36 Västerås

021-470 54 50

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.