Fräsning / CNC fräsning

Vi är din specialist i Mälardalen på högteknologisk CNC fräsning av komponenter i allt från stål och mässing, till plast och tunnplåt.

Vänd dig till oss oavsett om du är intresserad av serietillverkning eller enstaka prototyper. Vår moderna maskinpark består av bland annat fleroperationsfräsar, bäddfräsar och en 5-axlig fräs, där noggranna CNC-operatörer bearbetar din produkt. Och med möjlighet till ytbehandling, svetsning, borrning och montage får du allt under samma tak. Det gör att du kan förvänta dig ett produktionsflöde som går som klockan – med minimala driftstopp och i slutändan längre kostnader för dig som kund.

CNC-fräsning i Västerås, Eskilstuna & Enköping

Tack vare ett nära samarbete med våra uppdragsgivare och årtionden av erfarenhet garanterar vi dig en produktionsprocess av högsta kvalitet. Helhetslösning eller ett enskilt mindre projekt? Vi på Conrit är alltid redo för nästa utmaning och bidrar gärna med vår kompetens vid utformningen av din produkt.

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vid dig med fräsning/ CNC fräsning i Västerås, Eskilstuna, Enköping, Södertälje, Köping, Kungsör, Arboga, Strängnäs och övriga Mälardalen.

cnc fräsning
fräsmaskin

Intresserad av våra tjänster?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!