Legotillverkning

Hos oss på Conrit är det dina behov som styr produktionen. Det gör oss till rätt val för dig som söker kvalificerad legotillverkning av prototyper, valsar och maskindelar med avancerade detaljer för industriändamål. 

Tack vare samarbetet med vår partner Deva Mechaneyes i Västerås får du effektiv och flexibel produktion där varje led håller förstklassig kvalitet. På så vis säkerställer vi hög leveranssäkerhet och bearbetning med skarp precision – hela vägen från ritning till leverans av färdigställd slutprodukt. 

Kommer din vanliga leverantör inte att klara deadline? Conrit har kapacitet att rycka in och lösa problemet. Vi är måna om att på kort varsel kunna ställa om vår tillverkningsprocess, vilket gör snabbhet till en av våra största styrkor.

Conrit skapar mervärde hos dig som kund, och vi är gärna med i ett tidigt stadie och bidrar med vår expertis. Kontakta oss redan idag så kommer vi fram till en optimal lösning för just dina behov inom legotillverkning. Vi hjälper dig med legotillverkning i Västerås, Eskilstuna, Enköping och i hela Mälardalen

Kontakta oss

Intresserad av våra tjänster?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!